Zorgmiddelen winkel

Juvéderm en Restylane vergeleken: welke filler is beter?

Geplaatst op

Juvéderm en Restylane zijn fillers die beide worden beschouwd als niet-invasieve procedures. Dit betekent dat er voor geen van beide operaties nodig is. Ze gebruiken ook allebei hyaluronzuur om rimpels via volume te behandelen. Hieronder vindt u meer informatie over elke ingreep.

Juvéderm

Juvéderm is ontworpen om rimpels bij volwassenen te behandelen. Elke oplossing heeft een gelmateriaal gemaakt met hyaluronzuur. Er zijn verschillende soorten Juvéderm injecties bestemd voor verschillende delen van het gezicht. Sommige injecties zijn alleen bedoeld voor de mond (inclusief de lippen), andere voegen volume toe aan de wangen. Bepaalde injecties worden ook gebruikt voor de fijne lijntjes die zich rond je neus en mond kunnen ontwikkelen. De injecties van Juvéderm zijn allemaal geëvolueerd tot XC-formules. Deze worden gemaakt met lidocaïne, wat de pijn tijdens de injecties helpt verminderen zonder dat er een aparte plaatselijke verdoving nodig is.

Restylane

Restylane heeft ook hyaluronzuur. Sommige versies van de productlijn, zoals Restylane Lyft, bevatten ook lidocaïne. Dit type filler wordt soms gebruikt rond de ogen, maar ook op de rug van de handen. Het wordt ook gebruikt om lijntjes rond de mond glad te strijken, de lippen te verbeteren en lift en volume toe te voegen aan de wangen.

Resultaten vergelijken

Juvéderm en Restylane hebben op lange termijn vergelijkbare resultaten. Juvéderm kan iets sneller werken en in sommige gevallen langer meegaan – dat kost iets meer.

Resultaten van Juvéderm

De resultaten van Juvéderm kunnen één tot twee jaar duren. Verschillende formules van Juvéderm worden gebruikt voor de lippenzone (inclusief marionetlijnen) en de ogen. Juvéderm werkt bijzonder goed voor de oogzakjes en kan ook gebruikt worden om de lippen op te vullen en de omliggende rimpels glad te maken.

Restylane resultaten

Restylane heeft iets meer tijd nodig om volledig effect te krijgen, maar je zult vrijwel onmiddellijk resultaten zien. Dit type filler kan 6 tot 18 maanden meegaan. Restylane wordt gebruikt voor de behandeling van dezelfde delen van het gezicht als Juvéderm, maar werkt vooral goed voor de lippen en de plooien rond de neus en de wangen.

Gerelateerde berichten

Over ons

In onze artikelen besteden we aandacht aan zorgmiddelen. Blijf onze site zeker volgen voor de noodzakelijke updates!

Contactgegevens

Via info @ zorgmiddelenwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden