Zorgmiddelen winkel

Wat heb je aan facings?

Geplaatst op

In een paar simpele stappen is het mogelijk om de vorm en tint van je tanden te veranderen. Het lijkt magie, maar dat is het nie. In deze blog gaan we je een aantal voordelen van facings noemen. Hoe werkt het en wat is het voordeel van deze dingen? Lees snel mee en doe je voordeel met de tips.

Een nieuwe look

Het is mogelijk om de kleuren en vorm van je tanden te veranderen. Niet iedereen heeft daar behoefte aan, maar veel mensen wel. Hoe komt dat? Ze zien de hele dag op tv en in de bladen mensen met hagelwitte tanden. Dat willen zij ook! En het kan ook, voor een relatief laag bedrag. Hoe dat kan? Met facings! Dit zijn schildjes die voor je eigen tanden worden gezet en op deze manier kunnen ze dus de vorm en kleur van je gebit corrigeren. Er bestaan twee soorten facings:

  • Porseleinen
  • Composiet

Het voordeel van de eerste is dat het minder snel verkleurd en steker is. De tweede heeft als voordeel dat ze goed zijn en goedkoper dan de eerste

Waarom willen mensen facings?  

Onze samenleving is steeds esthetischer gericht. Dat is zo rond de jaren tachtig in Amerika ontstaan en deze ontwikkeling zien we nog tot op de dag van vandaag. Veel mensen laten zich leiden door de sterren van Hollywood en TV-persoonlijkheden. Ook in Nederland is een hagelwit gebit de norm geworden. Je kunt voor een relatief laag bedrag je tanden laten corrigeren met een bleekbehandeling, maar dan gaat het vooral om de kleur. De vorm kun je alleen met facings corrigeren of je moet als alternatief een implantaat nemen. Dit laatste wordt meestal gedaan wanneer een kies of tand verloren is gedaan.

Conclusie

Baal je van de vorm of kleur van je tanden? Geen nood! Facings zorgen voor een snelle correctie van je tanden. Zo kun je weer breeduit lachen.

Gerelateerde berichten

Over ons

In onze artikelen besteden we aandacht aan zorgmiddelen. Blijf onze site zeker volgen voor de noodzakelijke updates!

Contactgegevens

Via info @ zorgmiddelenwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden